Prepare

About our services

Prepare

Fluxology staat organisatoren bij van A tot Z. We zijn betrokken vanaf de voorbereidingsfase en werken actief mee aan het invullen van de mobiliteit op het event.

Tijdens de aanloopfase prospecteren we de locatie en de bijhorende mobiliteitsmogelijkheden.


Naast de auto zijn er nog tal van alternatieve manieren om zich te verplaatsen. Deze opties worden gedefinieerd in een modal shift om de doelstellingen in kaart te brengen en te bereiken

Om het gebruik van de fiets aan te raden kunnen we een (bewaakte) fietsparking creëren. Het is belangrijk dat een fietsparking op een doordachte manier wordt georganiseerd en zich zo kort mogelijk bij de ingang bevindt. We raden sterk aan om de fietsparking te laten bewaken om een vlot en veilig verloop te garanderen.

Daarnaast bekijken we het openbaar vervoer rondom de eventlocatie. Zo kunnen we een traject uitstippelen met de trein, bus, metro of tram. Door alternatieve vervoersmogelijkheden te voorzien verleggen we de focus van de auto naar duurzamere opties.

Verder analyseren we ook de parkeermogelijkheden voor personenwagens.

Bij locaties zonder aanpalende parkings gaan we op zoek naar parkeermogelijkheden in de buurt en brengen deze gedetailleerd in kaart.

Dankzij de centrale ligging van ons kantoor zijn we vaak actief in en rond Brussel waardoor we heel wat event venues als onze broekzak kennen. Maar door de jaren heen bouwden we een breed netwerk uit in heel België en zijn we actief in alle grote steden. Hierdoor ontwikkelden we intussen een goede verstandhouding met belangrijke partijen waaronder de hulpdiensten, vervoersmaatschappijen en lokale experten.